Ні, не марки із Патроном: Що росіяни вкрали з відділення пошти на Харківщині (фото)

У звільнені населені міста Харківської області починають повертатися життя, комунікації та звичні для українців послуги. Рашисти залишили після себе безліч неприємних "сюрпризів",від масових поховань до мінувань. Проте подекуди окупанти були ладні залишитися без снарядів, але забрати із собою "найбільший скарб". На сторінці "Нової пошти" у Twitter показали, що росіяни вкрали з відділення на Харківщині, передають Патріоти України.

"Повернулись у звільнені міста Харківщини і в одному з відділень побачили ось таке… Хто здогадався, що для окупанта найбільший скарб?", - йдеться у повідомленні.

Виявилося, рашисти не зраджують своїй головні пристрасті - вони вкрали звичайний унітаз. У коментарях українці жартують про росіян, адже це фото у відділені пошти вкотре нагадує, з якою армією ми воюємо.

"Може давайте ми їм скинемося на унітази, будки, спіднє і вони просто поїдуть додому", - пишуть у коментарях люди. "Максимум, на шо ми їм скинемося, це пакет, в якому вони поїдуть назад на своє болото", - відповідають інші.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...