Ні в магазин, ні в аптеку, ні в банкомат не вийти, ні сплатити комуналку: ​Рабінович розказав, як його соратник Козак бідує під санкціями

Нардеп від проросійської політсили «Опозиційна платформа – За життя» Тарас Козак так потерпає від санкцій, що начебто не може «ні в магазин, ні в аптеку» вийти та скористатися своїми банківськими картками. Про це написав соратник Козака по ОПЗЖ Вадим Рабінович, зазначають Патріоти України.

«Ні в магазин, ні в аптеку, ні в банкомат. Зрозуміло, що Козак від голоду не вмирає. Зрозуміло, що і без необхідних ліків він не залишиться. Справа зовсім не в цьому. Справа в тому, що вперше в історії України президент своїм указом скасував дію Конституції для конкретного громадянина України, депутата опозиційної партії», – написав Рабінович.

Раніше Козак поскаржився, що накладені на нього в Україні санкції спричинили великі проблеми. Зокрема він заявив, що тепер не може сплатити комунальні рахунки.

На початку лютого на засіданні РНБО було ухвалене рішення про запровадження санкцій проти народного депутата з фракції «Опозиційна платформа – За життя» й соратника проросійського політика Віктора Медведчука Тараса Козака та восьми юридичних осіб. Санкції передбачають блокування телеканалів «112 Україна», NewsOne та ZiK, формальним власником яких є Козак.

Міністр культури Олександр Ткаченко заявив, що блокування телеканалів народного депутата Тараса Козака «112 Україна», NewsOne і Zik сталося на підставі дій правоохоронних органів. Ці канали опосередковано фінансувалися Російською Федерацією на етапі їхнього придбання.

Антикорупціонери дослідили, як Козак купував телеканали ZiK, «112 Україна» та NewsOne. У ході розслідування з'ясувалося, що Козак купив телеканали з офшорів цивільної дружини.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...