Нібито як іноземцю: Савіку Шустеру заборонили в'їзд в Україну, - ЗМІ

Журналісту і телеведучому Савіку Шустеру заборонили в'їзд в Україну на три роки. Про це повідомляє "Страна", посилаючись на джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

"Тобто по ньому встановлено "маячок" повідомлення, за яким співробітник прикордонної служби матиме зупинити Шустера на кордоні і не впустити його в Україну, на підставі режиму воєнного стану і наявності у Шустера громадянства іншої країни. Простіше кажучи, по ньому дали настанова не впускати в країну як іноземця - без пояснення причин", - сказало джерело.

Своєю чергою спікер Держприкордонслужби Андрій Демченко у відповідь на питання про те, чи правдива ця інформація, заявив, що ДПСУ не розголошує інформацію про третіх осіб.

Як стало відомо УНІАН з власних джерел у правоохоронних органах, уповноваженими компетентними органами України рішення про заборону в'Їзду Савіку Шустеру не виносилося. Простими словами, такого рішення немає.

Зазначимо, протягом останніх місяців Шустер бере участь у записах програм та інтерв'ю дистанційно, через відеозв'язок. На сторінках його шоу, що виходило на закритому телеканалі "Україна", публікації припинилися в кінці березня. Ймовірно, 69-річний телеведучий, який має громадянство Канади та Італії, перебуває за кордоном.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...