Нібито просто "для уточнення облікових даних": Білорусам почали розсилати повістки (фото)

Громадяни Білорусі почали отримувати повістки з вимогою прибути до військкомату для "вручення мобілізаційного припису та уточнення облікових даних", інформують Патріоти України.

Офіційно мобілізаційних заходів у Білорусі не оголошували, наголосив офіцер ЗСУ та блогер Анаталій Штефан "Штірліц". Втім, військовий не виключає, що режим самопроголошеного президента РБ Олександра Лукашенка на вимогу Кремля може розпочати приховану мобілізацію.

"Білорусам почали надсилати повістки. Картопляний фюрер вирішив тихо розпочати мобілізацію за наказом путлєра? Чого мовчите, білоруси?" – написав Штефан.

Невідомо, наскільки масовим є розсилання повісток у Білорусі.


Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...