Нібито вуличні бої: У Херсоні пролунали вибухи, чутно стрілянину з автоматів (відео)

У тимчасово окупованому Херсоні лунають потужні вибухи. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

Вибухи пролунали під вечір, проте в той час на території Херсонської області не була оголошена повітряна тривога. У місцевих пабліках з'явилася інформація, що у різних районах Херсона чути автоматні черги. Нібито йдуть вуличні бої. Припускають, що міжвлаштували розбірки російські військові.

Окрім того, як пишуть телеграм-канали, звуки вибухів були чути і в Новій Каховці. Як повідомляє "Збройні сили України.Війна з окупантами", удари припали на військові об'єкти окупантів.

В якому районі Херсона лунають вибухи наразі невідомо. Офіційної інформації щодо вибухів від української сторони поки що немає.


"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...