"Ніч - найкращий час для полювання": Українські прикордонники розповіли про ліквідацію окупантів на Донбасі

Українські прикордонники беруть активну участь у боях із російськими окупаційними військами на Донбасі. Бійці ДПСУ майстерно ліквідовують загарбників уночі, зупиняючи їхні штурми та завдаючи ворогові втрат. Про це повідомили на сторінці Державної прикордонної служби України у Facebook, передають Патріоти України.

Там зазначили, що ніч – найкращий час для полювання на окупантів.Так, нещодавно найманці ПВК "Вагнер" намагалися штурмувати опорний пункт наших прикордонників у промзоні Бахмута на Донеччині. Українські військові вступили у ближній бій із росіянами, аби зупинити їхню атаку.

Майже всю ніч тривали перестрілки із застосуванням стрілецької зброї, противнику так і не вдалося прорвати оборону. Прикордонники змогли поранити пʼятьох загарбників, а ще один "вагнерівець" був ліквідований.

А на Луганщині військові "другої армії світу" мали намір раптово атакувати позиції бійців ДПСУ. Проте прикордонники вчасно виявили ворожу піхоту за допомогою тепловізора. "Вогонь з автоматів та кулеметів змусив противника відступити, а також забрав життя трьох штурмовиків, ще кілька – поранені", – зазначено в повідомленні.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...