"Нічне сафарі": Українські морпіхи показали, як відправляють окупантів у "вічний сон жахів" на Донеччині (відео)

Захисники України продовжують присікати спроби путінської армії просуватися на фронті. Українські морпіхи в черговий раз влаштували "сафарі" на російську піхоту.Вони показали, як відправляють окупантів у "вічний сон жахів" на Донеччині. Відповідне відео опублікували Військово-Морські Сили ЗС України, передають Патріоти України.

На кадрах зафіксована робота 503 Окремого батальйону морської піхоти та 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

"У вічний сон жахів морські піхотинці проводжають російських солдат на українській Донеччині. До вашої уваги нічне сафарі на окупантів спільними зусиллями 503 Окремого батальйону морської піхоти та 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського", – йдеться в повідомленні.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...