Не ті темпи: Арахамія зробив гучну заяву про запуск ринку землі в Україні (відео)

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Верховна Рада не встигне ухвалити законопроект про відкриття ринку землі до кінця цього року, передають Патріоти України.

"Зараз ми хочемо подивитися, як проходитимуть правки та їхній розгляд у комітетах", – повідомив він у кулуарах парламенту. За його словами, редагування щодо відповідного законопроєкту додаються щодня.

"Вчора навіть комп'ютери зависали, коли намагалися оформити це в порівняльну таблицю. Тому те, що ми хочемо і що ми можемо, воно відрізняється", – зазначив Арахамія. "Є прогноз, що якщо просто поставити всі ці правки, то це за часом займе 10-12 сесійних днів", – резюмував Арахамія.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...