"Нічого не може": Гіркін вказав на "імпотентність" Пєскова, котрий "відхрестився" від "спецоперації"

Російський терорист Ігор Гіркін Стрєлков обурився тим, що прес-секретар лідера РФ Дмитро Пєсков "відхрестився" від так званої "спецоперації". Раніше він також підтримав неоднозначною заявою Захід.

У своєму Telegram Гіркін нагадав про заяву губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, який раніше згадував про "необхідність звільнення Харкова і Харківської області"

"Містер Пєсков знову підкреслив, що СВО до його компетенції не належить і тому він нічого прокоментувати не може. Ще раз змушений нагадати: Пєсков говорить від імені президента, висловлює точку зору, яку (теоретично) має президент", - вказав Гіркін.

У цьому ключі терорист порадив росіянам офіційно засудити "експансіоніста" Гладкова, але, перше, все-таки дочекатися "схвалення" або "несхвалення" з боку Кремля: "А то і "за дискредитацію" можна загриміти...",- заявив терорист.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...