"Нічого не загрожує": Аксьонов заявив, що евакуації з Криму не планується, повторивши "шпаргалку" Стремоусова (відео)

Гауляйтер Криму Сергій Аксьонов спростував повідомлення про евакуацію з Армянська, які з'явилися у мережі. Він намагався переконати мешканців півострова, що "нічого не відбувається", у манері, схожій на виступи ліквідованого "заступника глави адміністрації" Херсонщини Кирила Стремоусова, передають Патріоти України.

Так, після паніки в соцмережах через можливу евакуацію Аксьонов опублікував відеозвернення до кримчан і назвав поширене оголошення "підступами спецслужб України"

"У цей напружений час ворог робить все, щоб дестабілізувати ситуацію на півострові. Гарантую, що за дорученням президента мною ведеться 24 години на добу робота щодо забезпечення гарантованої безпеки Криму та кримчан. Нічого російському Криму не загрожує", – запевнив він.

Ба більше, Аксьонов видав, що "ще подивиться, хто влітку на якій річці відпочиватиме". Однак одразу ж гауляйтер Криму почав переконувати, що "нічого не приховує від кримчан і повідомить про будь-яку ситуацію, найскладнішу і найнеприємнішу".

Нагадаємо, Стремоусов за кілька днів до своєї смерті та до звільнення Херсона від окупантів також запевняв, що "місту нічого не загрожує".

Як пові

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...