"Нічого особистого, лише бізнес": Нардеп Юрченко, помічник котрого попався з хабарем для шефа, залишає фракцію "Слуга народу"

Олександр Юрченко, "нове обличчя" в небезпеці

Народний депутат України від «Слуги народу» Олександр Юрченко вийде з фракції до вирішення питання із затриманням на хабарі його помічника. Про це повідомив його колега по монобільшості Олександр Качура, зазначають Патріоти України.
«Депутат Юрченко добровільно пише заяву на вихід з фракції «Слуга Народу» до вирішення ситуації з «хабаром помічника», - повідомив нардеп.
Про те, що помічника народного депутата Юрченко НАБУ зловило на хабарі першим повідомив його колишній колега по фракції Гео Лерос. Силовики офіційно не коментують це інформацію, але ЗМІ з посиланням на свої джерела в Бюро підтвердили цю інформацію.
За словами Лероса, помічник Юрченко взяв перші 13 тисяч з 200 тисяч доларів, переданих нардепу за законопроект, пов'язаний з побутовими відходами. Нардеп звинуватив Зеленського в тому, що генеральний прокурор не поспішає підписувати підозра «слузі».
Журналіст Юрій Бутусов назвав ім'я помічника і повідомив подробиці справи. Спійманим на хабарі виявився Іван Фещенко.
«Справа повністю розкриває існування корупційного механізму внесення правок до законопроектів фракції Слуги народу, а також передбачувані розцінки на підкуп депутатів в комітеті з екології», - пише журналіст.
За словами Бутусова, Фіщенко організував зустріч Юрченко з нібито представником іноземної компанії, яка була зацікавлена в лобіюванні її інтересів.
«Юрченко сказав, що готовий внести правки до законопроекту, які підготує Демченко. На певних умовах - а умови внесення цих правок Демченко повинен обговорювати з його помічником Фіщенко», - пише Бутусов.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....