Нічого спільного із турботою про звичайних мешканців: Міноборони РФ почало будувати у Маріуполі житло для військових та лінію оборони (фото)

Російські загарбники анонсували «велике будівництво» п'ятиповерхівки в Маріуполі, яка вже будується в районі виїзду на Мангуш. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, всього планується збудувати 1015 квартир, що може покрити потреби 3 тис. маріупольців. Решті ж готують тимчасові одноповерхові бетонні споруди типу хостелу з кімнатами на 8 осіб та намети, але й тут це потреби на 1 відсоток населення.

Андрющенко уточнює, що будівництво веде Міноборони РФ, яке одночасно будує поряд фортифікаційні лінії оборони: «На місці будівельники не приховують, що будують житло для військових та тих, хто обслуговуватиме військову базу росіян. Тобто із умовних 3 відсотків з урахуванням корупції житло отримують насамперед колаборанти. У результаті це будівництво не має нічого спільного з турботою про людей».

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...