Ніде правди діти: Пропагандист Кремля закликав росіян не відпочивати в Туреччині, щоб "не финансировать убийства русских военных"

Російський пропагандист, автор «проекту» «WarGonzo» Семен Пегов заявив про нібито прибуття до Маріуполя 150 турецьких солдатів. Про це він заявив в соцмережах, передають Патріоти України.

«Очередной нож в спину? Нет, речь уже не о ножах. Эрдоган, возомнивший себя новым османским султаном, лупит нам в спину из пулемета SAR 762 MT», — запевняє Пегов.

Пропагандист обурений, що російські туристи продовжують їздити до Туреччини, яка нібито прийняла сторону України. «Каждый номер в отеле, каждая экскурсия по Стамбулу и Каппадокии, каждый выкуренный русским туристом кальян — это автоматы и патроны, которыми будут убивать русских на Донбассе. Каждая купленная в Турции шаурма — вклад в величие новой Османской империи», — стверджує він.

Пегов «порекомендував» росіянам перестати купувати «гарячі путівки». На його думку через них на Донбасі ллється «гаряча російська кров». Офіційно прибуття турецьких солдатів до Маріуполя не підтверджено.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...