"Нєхр...н йти в політику": Гриценко вилаяв Вакарчука у прямому ефірі (відео)

Розмова між прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та Анатолієм Гриценком вилилася в суперечку останнього з лідером партії "Голос".

Анатолій Гриценко. Фото: Вести.

Анатолій Гриценко в прямому ефірі посварився зі Святославом Вакарчуком і закликав його не йти в політику. Відео сварки з'явилося в Youtube, передають Патріоти України.

Спочатку Гриценко і Вакарчук взагалі не вступали в дискусію. Це була розмова між прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та Анатолієм Гриценком, яка вилилася в суперечку останнього з лідером партії "Голос" Святославом Вакарчуком. Вакарчук втрутився в дискусію Гриценко і Гройсмана, закликавши політиків "не поливати лайном один одного в прямому ефірі".

Тим часом, сам Гриценко був здивований, що його "предметну дискусію" назвали "поливанням лайном". Ніякого лайна немає. Є оперування фактами... Якщо Ви не готові оперувати конкретними цифрами і конкретними фактами, вибачте, нєхрєн йти ні в парламент, ні в уряд. Ось так скажімо відверто", - заявив Гриценко.

Треба сказати, що після цих слів у Вакарчука настало хвилинне мовчання і ступор. Після цього той запитав: "Це Ви персонально сказали? Я говорю про те, що зараз настільки відповідальний для країни момент, критичний момент з фінансами і з усім, що називати предметну дискусію лайном - негідно для громадського діяча хоча б", - додав Гриценко.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...