"Ніяк не може вийти з ролі": Експерт назвав найуразливіше місце Зеленського

Президент Володимир Зеленський не може вийти з ролі президента Голобородька у серіалі "Слуга народу", заявив віце-ректор УКУ, правозахисник Мирослав Маринович, передають Патріоти України.

«Я з побоюванням чекав президентства Володимира Зеленського і в перші його 100 днів бачу одне: президент ніяк не може вийти з ролі слуги народу Голобородька. Мені боляче дивитися на реінкарнацію старої комісарської звички грубіянити, тикати, домагатися „пролетарської справедливості“ одним вольовим рішенням. Мені нестерпно, що президент моєї країни милується собою в цій ролі. Однак ще важче від думки, що людям це подобається: „Ось це круто! Ось це показав всім кузькіну мать!“», — зазначив Маринович.

На думку правозахисника, переживши безліч трагедій через комуністичну манеру керування, українці повинні були виробити в собі огиду «до таких рецидивів».

«А ще мені здавалося, що молодь, яка вже не належить до специфічного виду homo sovieticus, не повинна так легко купуватися на таку примітивну „крутизну“. Однак, на жаль, поки така манера подобається обивателю, до тих пір президент, який звик реагувати на симпатії публіки, буде їй підігравати», — додав Маринович.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...