Ніяк не заспокоїться: Принижена в ПАРЄ Скабєєва розповіла про "помсту"

Опальна пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва заявила, що українського журналіста Сергія Сидоренка нібито покарали в ПАРЄ за січневий конфлікт. Про це росіянка написала в своєму Telegram-каналі, додавши: "Добро все-таки перемагає зло", повідомляють Патріоти України.

Скабєєва стверджує, що Сидоренко "бешкетував, штовхався, грубіянив і заважав працювати" російським пропагандистам, а також нібито заявив: "Ну штовхнув я Скабєєву, ну і що, – зробив це абсолютно свідомо, вибачатися не буду".

Журналістка також написала, що за українця нібито заступився позафракційний депутат Борислав Береза, якого назвала "подільником" колишнього лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша. "Береза сказав: "Не бійся, нічого тобі за це не буде", – стверджує пропагандистка.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...