Ніяка не клоунада, а атрибут: Мендель та Мосейчук пояснили, що розмальовані протестувальниками двері ОПУ робили в студійному телеефірі "1+1"

Українці принагідно пригадують пробиту "майданутими укрофашистами" "каску беркутовця", котру провідний телепропагандист Кремля Дмитро Кисельов демонстрував під час свого огидного ефіру 2014 року.

Речниця президента Юлія Мендель заявила, що Офіс президента лише на один вечір позичив телеканалу "1+1" свої двері, пошкоджені під час акції протесту на Банковій 20 березня. Доставка, запевняє Мендель, здійснювалась за кошти телеканалу, зазначають Патріоти України.

25 березня ввечері на передачу "Право на владу" на телеканалі "1+1" з Офісу президента принесли обмальовані двері з розбитим склом. Ведуча Наталія Мосейчук назвала їх "атрибутом суботніх протестів". Телезірка "Плюсів" заявила, що їй "вартувало великих зусиль", аби "притягнути цей атрибут".

 Обмальовані і побиті двері ОП в студії "1+1"
Участь у передачі, зокрема, брали заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, волонтер Роман Сініцин, народний депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв, парламентар від "Європейської солідарності" Микола Княжицький.

Як пояснила Мендель, пошкоджені двері Офісу президента були доставлені в студію телеканалу "1+1" на один вечір на запит і за кошти самого телеканалу.

Вона запевнила, що двері не є речовим доказом, адже усі дії з ними, потрібні для з’ясування обставин події, уже були проведені поліцією.

Мендель додала, що в понеділок 29 березня двері будуть відправлені на реставрацію.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...