Ніяка охорона не зупинила на шляху до стратегічного об'єкту: Блогери проникли до Харківського тракторного заводу і станцювали на танку (відео)

Якщо до важливого обороного об'єкту запросто потрапляють якісь хулігани, то для російських шпигунів та диверсантів то взагалі "не вопрос", вважає багато українців

У Харкові блогери незаконно проникли до цеху Харківського тракторного заводу, де розміщена військова техніка. Там вони влаштували танці на танках для соцмережі. Невідомим вдалося пробратися до військових об’єктів, незважаючи на те, що підприємство охороняється, зазначають Патріоти України.

На кадрах видно, як хлопці в балаклавах оглядають самохідну артилерійську установку 2С1 Гвоздика. Після цього один з блогерів влаштував танці на військовій техніці. Ба більше, інший хлопець вирішив відкрити люк танка, демонструючи це на відео. Водночас ще одна людина знімала це все та один парубок стояв поряд.

Відповідне відео було опубліковане в популярній соцмережі TikTok, але за деякий час його видалили. На самому підприємстві поки не коментували ганебну подію. Та користувачі соцмереж висловили своє обурення тим, що невідомим вдалося пробратися на об’єкт попри наявну охорону.

Це не перший випадок, коли сторонні проникають на територію з військовою технікою. Так, у березні цього року блогери проникли на завод Кузня на Рибальському, де показали недобудовані катери для Військово-морських сил ЗСУ.

А торік у серпні невідомі проникли на закритий ядерний об’єкт у Києві, що розташований на території Інституту ядерних досліджень НАН України.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...