"Ніякі націоналісти, ніякі бандюки не будуть тут нічого вирішувати": Аваков назвав Харків "ментовським містом" (відео)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав Харків «ментовським містом». Про це він сказав під час наради з місцевими силовиками у вівторок, 5 січня, повідомляють Патріоти України.

«Харків завжди був ментовським містом, як говорили. Тут єдиний кулак влади завжди був сильнішим від альтернативного кулака. Ніякі націоналісти, ніякі бандюки, ніякі бикові авторитети не будуть тут нічого вирішувати і правити», — заявив глава МВС.

У зв’язку з цим він закликав силовиків припинити внутрішнє протистояння. «Ми не можемо собі дозволити, щоб прокуратура воювала з поліцією, поліція таємно підбивала СБУ, СБУ таємно ненавиділа ДСР, а всіх вас таємно ловило якесь НАБУ», — додав Аваков.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...