"Ніякої моралі. Просто шлунок із рефлексами": Полонений окупант зізнався, що готовий убивати навіть своїх (відео)

Російські окупанти безжально вбивають мирних українців. А потрапляючи в полон, вони готові вбивати навіть своїх товаришів по службі, аби врятувати власне життя. Одного такого безпринципного окупанта полонили бійці Сил оборони України. Фрагмент його допиту опублікував екс-нардеп Борислав Береза у своєму Telegram, передають Патріоти України.

"Просто подивіться. Він готовий вбивати своїх, аби вижити. Він тварина. І мені не зрозуміло для чого йому жити, якщо в нього немає ні моралі, ні базових цінностей, ні принципів. Чому він може навчити своє потомство? Що залишиться після нього? Що він принесе у світ? Типовий громадянин РФ. Шлунок із рефлексами. Тьху...", - підписав відео Береза.

На відео російського окупанта українські воїни запитують, чи він готовий "перейти на бік України" і розстріляти когось з інших полонених, щоб вижити. Він, не вагаючись, кілька разів відповідає, що готовий.

На уточнююче запитання, кого привести для розстрілу – російянина чи чеченця – окупант відповідає: "Будь-кого". Така підлота вразила навіть українських воїнів, які за місяць надивилися на те, на що здатні російські окупанти. Вони навіть не очікували, що перевірка, влаштована полоненому загарбнику, матиме такий результат. "Слухайте, а він же реально готовий вбивати своїх", - говорять між собою українці.

Ворог прагнув але не досяг: Росіяни планували оточити Харків - The Economist

вівторок, 21 травень 2024, 3:25

Початок наступальної операція перенесли на тиждень раніше. Хоча не факт, що до визначених планом 15-16 травня для такого роду удару у росіян все було б готове. Росіяни під час травневого наступу планували частково оточити Харків . Росіяни планували ча...

У Росії проблеми через дефіцит робочої сили: Розвідка Британії вказала на важливий момент

вівторок, 21 травень 2024, 2:35

Росія відчуває дефіцит робочої сили, який стає значною проблемою в деяких секторах. Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у щоденному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну. Британські оглядачі наводять оцінку російського ви...