"Ніякої зради" : У МВС пояснили відхід ЗСУ зі Світлодарська та Миронівського

Збройні Сили України на окремих напрямках відступають від певних населених пунктів. Це необхідно, щоб уникнути оточення та великих втрат. Про це повідомив радник глави міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів, передають Патріоти України.

"Наша армія реалізує маневрову оборону. Це означає, що ми не тримаємося за конкретні населені пункти, а прагнемо завдавати ворогові максимальних втрат зі збереженням наших сил", - йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що українським військовим доводиться йти з позицій, які не мають стратегічного характеру, щоб уникнути великих втрат. "Ніякої зради в цьому немає. Саме такий відступ стався вчора зі Світлодарська та Миронівського. Також можливо ще кілька відступів, для вирівнювання фронту. Теж без зради", - вказав Андрусів.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...