"Ніяких коментарів": Глава української делегації в ПАРЄ несподівано втекла від журналістів (відео)

Народний депутат від "Слуги народу" Єлизавета Ясько, яка очолює українську делегацію, що бере участь в зимовій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), проігнорувала українських журналістів, фактично втікши від заданих питань. Відповідне відео було опубліковано в Telegram-каналі Pavlovsky News, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно, що нардеп Ясько не реагує на задане їй питання про ставлення до судової реформи в Польщі, не уповільнює крок і навіть не дивиться в камеру. "Я не даю зараз коментарів. Колеги, будь ласка, у нас зараз зустріч, коментарі я зараз не можу давати", - сказала вона.

Всі спроби журналістів почути хоч щось щодо їхнього питання були безуспішними. Нардеп вдавала, що їх не помічає, і в кінці-кінців поїхала в ліфті.

"Щоб спробувати взяти коментар у голови української делегації - 29 річної Єлизавети Ясько - за неї треба бігати по коридорах. Однак і це не дає результату. З питань судової реформи в Польщі чолі делегації, мабуть, сказати нічого", - йдеться у підписі до опублікованого відео.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...