Ніяких велосипедів: Кортеж президента Зеленського щодня збільшується (відео)

Попри всі очікування українців, що новообраний президен буде їздити велосипедом, як персонаж "Слуги народу" Василь Голобородько, - цього не сталось.

Зеленський на велосипеді на роботу не їздить. Фото: скріншот з відео.

Сьогодні, 22 травня, кортеж президента України Володимира Зеленського, у якому новообраний глава держави їхав до Адміністрації президента, збільшився з п'яти до шести автомобілів, повідомляють Патріоти України.

"Попри всі очікування українців, що новообраний президент Володимир Зеленський буде їздити велосипедом, як і його прототип із кінофільму "Слуга народу" Василь Голобородько, - цього не сталось. Сьогодні Володимир Зеленський до адміністрації президента вже вдруге поїхав у супроводі величезного кортежу. Якщо вчора журналісти зафіксували, що в кортежі було 5 автівок, сьогодні ми нарахували, що кортеж збільшився до 6 автівок.

А замикав цю колону із мерседесів та фольцвагенів з тонованими вікнами величезний автобус з написом "Поліція". В цьому автобусі також були тоновані вікна. Але крізь відкриту кватирку ми побачили, що автобус вщент набитий правоохоронцями. Тобто незважаючи на те, що всі українці очікували велосипедних прогонів від президента, ми цього не побачили", - розповіла Шилкіна.

Джерело: Прямий

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...