"Нікакой паніки нєт"! Над Санкт-Петербургом закрили небо через "невідомий об'єкт" - піднялись винищувачі

У російському Санкт-Петербурзі запровадили план "Ковер" через невідомий об’єкт в повітрі. Наразі місцевий аеропорт не приймає літаки, передають Патріоти України з посиланням на російські пропагандистські ЗМІ.

В аеропорту "Пулково" оголошено затримку рейсів до 12 годин. Як пише прокремлівське видання "ТАСС" місцева влада підтвердила те, що петербурзький аеропорт "Пулково" тимчасово не приймає літаки у зв'язку з інцидентом.

Крім того, у місті наразі оголошений так званий план "Килим" у місті через невідомий об'єкт у повітрі. Як повідомляє Телеграм-канал Baza, сигнал "Килим" подають при незаконному перетині кордону або при так званій "появі НЛО".

Втім, судячи з сервісу Flightradar, цивільні літаки дійсно не наближаються до Санкт-Петербурга. Росіяни стверджують, що над містом зараз працюють військові літаки.

Разом з тим в мережі ширяться припущення того, що над містом зараз кружляє БПЛА.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...