"Ніхто їх не забирає і не забере": Воїни ЗСУ показали, як нищать окупантів, тіла так і лишаються в лісах (відео)

Воїни Збройних сил України показали, як вони ведуть бій із російськими окупантами. Наші захисники підібралися до ворога та закидали позиції "другої армії світу" снарядами, ліквідувавши чимало загарбників, передають Патріоти України.

Відповідні кадри опублікували на офіційній сторінці 10-ї гірсько-штурмової бригада у Facebook. Як кажуть воїни ЗСУ, тіла загиблих окупантів так і залишаться в лісі, росіяни не забирають своїх полеглих товаришів по службі.

"Ворог розповідає, як він "сваіх нє брасаєт"? Можемо спостерігати, як вони лізуть по трупах своїх "таваріщей", щоб стати такими ж", – ідеться в підписі.На кадрах видно, що граната, яку кинув український військовий, влучила саме в те місце, де ховалися військові РФ.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...