"Ніхто не бажає брати не себе відповідальність": У ГУР пояснили, що стоїть за розбірками Пригожина, Шойгу і Герасимова

У Росії наростає тривога та стрес через усвідомлення неминучості поразки у війні, що розв'язала РФ проти України. І залишатися крайніми після краху правлячого режиму та розгрому "другої армії світу" на полі бою не хоче ніхто, передають Патріоти України.

Саме цим пояснюються публічні конфлікти між власником російської приватної військової компанії "Вагнер" Євгеном Пригожиним, міністром оборони РФ Сергієм Шойгу та начальником генштабу російської армії Валерієм Герасимовим. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

За його словами, в українській воєнній розвідці вважають: публічні "розбірки" між Пригожиним, Шойгу та Герасимовим свідчать про те, що кожен з них відчуває панічний страх нести відповідальність за неминучу геополітичну поразку РФ.

Юсов переконаний, що ці очільники російських окупаційних сил нині перебувають у стресі й бентезі через невизначеність їхнього майбутнього після усунення російського президента Володимира Путіна та остаточного розгрому РФ на полі бою. "Ніхто з цієї трійці не бажає брати на себе відповідальність, саме тому вони розпочали пошук крайніх. От зараз Шойгу, Герасимов і Пригожин між собою визначають, хто ж буде винний", — підсумував Юсов.


Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...