"Ніхто не хоче думати про інших": Ердоган пообіцяв вакцину від COVID-19 всьому світу

Турецький президент заявив, що в період пандемії ніхто не зміг продемонструвати взаємодопомогу.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розповів, що вакцина від коронавірусу турецької розробки буде доступна всьому світу. Відповідну заяву він зробив під час саміту G20, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Anadolu Agency".

Ердоган повідомив, що в період пандемії жодна з країн не змогла продемонструвати необхідну солідарність і взаємодопомогу. За словами президента, платформа G20 підготує механізми, які забезпечать доступний і рівноправний доступ до вакцини для всіх.

Ердоган зазначив, що Туреччина виступає за справедливе глобальне економічне зростання і поділ багатств в рамках основних принципів Світової організації торгівлі.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...