"Ніхто не може давати жодних оцінок": Військовий розповів про секрет успіху Курського прориву

Ідею операції в Курській області знає лише невелике коло осіб, зокрема верхівка ЗСУ. Вона стала максимально неочікуванною для ворога, і в цьому був її успіх. Про це сказав військовослужбовець ЗСУ Сергій Бескрестнов "Флеш" на Radio NV, передають Патріоти України.

"Цю операцію було проведено в цілковитій тиші, тобто дуже мало хто знав про неї. І, зокрема, високе командування. Тому що я вважаю, не приховуватиму, у нас багато звідки тече, і ця інформація була проведена максимально безпечно. Відповідно вона стала максимальною несподіванкою для нашого супротивника. Тобто лише в цьому був успіх", – сказав Сергій Бескрестнов.

Він зазначив, що окрім вузького кола осіб, ніхто не знає справжнього задуму української операції в Курській області. "Ніхто не може давати жодних оцінок і не може аналізувати ситуацію. Бо як писали мої колеги, все це можна робити, тільки бачачи весь розклад сил, повний задум. Тому я не рекомендую слухати чиїсь роздуми, домисли, фантазії, переливання з пустого в порожнє Курського напрямку. Всю цю ідею знає лише верхівка ЗСУ, яка планувала цю операцію. І зараз я можу сказати, що бачу, що вона рухається за тим планом, як це було задумано", – зауважив Сергій Бескрестнов.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...