"Ніхто не планує здаватися": Скабєєва заявила, що Росія збирається йти у війні з Україною "до кінця", але заговорила про переговори (відео)

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва вкотре спробувала пригрозити Україні тим, що країна-агресор РФ нібито не збирається відмовлятися від "цілей спецоперації" і "йтиме до кінця". До того ж вона знову заговорила про так звані мирні переговори, які Москва просить у Києва, передають Патріоти України.

В ефірі своєї пропагандистської програми, уривок якої опублікував у Twitter журналіст ВВС Френсіс Скарр, Скабєєва видала безглузду заяву, назвавши війну в Україні "війною за виживання Росії".

Вона сказала, що від "цілей та завдань" путінської "спецоперації" нібито ніхто відмовлятися не збирається. До речі, "цілями" окупантів в Україні є удари ракетами, безпілотниками та артилерією по мирних містах, руйнування інфраструктури, щоб залишити українців без світла, а також захоплення територій.

"Це, по-перше, війна за існування Росії. Ніхто не планує здаватися, про здачу взагалі розмова не йшла ніколи, відступати або, боронь боже, відмовлятися від цілей "спецоперації" планів немає. Ми йдемо до кінця", – сказала вона.

Пропагандистка звернулася до тих, хто "здригається щоразу, коли чує про заклики від Росії про переговори". Вона видала, що Москва благає про переговори нібито не для того, щоб відмовитися від "цілей спецоперації".

"Ми добиваємося мирних переговорів не тому, що намагаємося відмовитися від цілей і завдань "спецоперації". Ми досягнемо виконання цілей і завдань. Якщо хочете, то за столом переговорів. Усе, що написано в конституції РФ, хочете – погоджуйтесь на це миром, не хочете – зброєю будемо примушувати", – пригрозила Скабєєва.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...