"Ніхто не повернеться, навіть тіла не повертатимуть": Окупант поскаржився на "гірку долю" мобілізованих із РФ (аудіо)

Російський окупант розповів знайомій, що доля мобілізованих у РФ – загинути на війні в Україні. Він додав, що рідні навіть не отримають тіла вояки, оскільки РФ робить все, щоб не виплачувати обіцяну компенсацію, передають Патріоти України.

Про це йдеться в аудіоперехопленні, яке OBOZREVATEL надали в хакерському угрупованні "Фронтові розмови окупантів". "Трохи поплакала. Так шкода всіх. Усі молоді. Усіх обіймають, дівчата молоді ревуть. Машина велика стоїть", – розповіла жінка.

"Звичайно, вони знають, що не повернуться. Ніхто не повернеться. Тіла навіть не повертатимуть", – розповів їй про реалії війни загарбник.

"Тіла прямо там кидають, на безвісти зниклих жодних грошей", – пояснив він.

"Взагалі їм сказали, що тільки місце залишається, зарплати не буде. Дружини всі в паніці, мужики грошей не приноситимуть", – поскаржилася співрозмовниця.

"Тобто? Вони зараз контрактниками будуть. Їм військкомат платитиме, як мені, допустимо. Всі соцвиплати. Навпаки нормально зароблятимуть", – пояснив окупант. Жінка також розповіла, що мобілізували чоловіка років 50: "Ледве розігнувся. Який він вояка?"

"У нас кажуть, у полк прийшов мужик 67 років. Зараз створені спеціальні телефонні лінії такі, щоб військкомати оху*ли. Їм дають план, а вони хочуть швидше його виконати – гребуть всіх підряд", – відповів їй загарбник. "Так, швидше виконати, це точно. Зібрали всіх", – погодилася жінка.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...