"Ніхто нічого не знає": До мережі потрапила розмова окупантів про відведення військ з одного з напрямків

Російський окупант, який воює проти України в Донецькій області, розповів у телефонній розмові, що ніхто з військових не знає про подальший розвиток подій та виведення військ не планується, передають Патріоти України.

Про це свідчить нове аудіоперехоплення Головного управління розвідки України, опубліковане радником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенком.

"Не факт, що буде відпустка. Сто відсотків", – каже окупант. "Щодо виведення військ не кажуть?" – запитав його співрозмовник (мабуть, також військовий). "Х*й його знає, на*балово взагалі на кожному кроці, не знаю", – відповів той.

Співрозмовник розповів, що якийсь Ваня говорив із полковником ФСБ і той запевнив, що "7 числа планується повністю виведення військ звідти".

Окупант запевнив, що ця брехня і насправді ніхто нічого не знає. При цьому він похвалився, що "великі" забезпечують прикриття та "тепер можна боротися".

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...