Ніколи не буде таким, як колись: Розробник "Новачка" розповів, що чекає на Навального - це "болісний процес"

Хімік, розробник отруйної речовини "Новачок" Віл Мірзаянов розповів, що чекає на російського опозиціонера Олексія Навального, який, за даними "Шаріте", був отруєний. Про це він повідомив "Настоящему времени", передають Патріоти України.

За його словами, інгібітори холінестерази - це фосфорорганічні отруйні речовини різного класу, які пригнічують рецептори. При отруєнні втрачається управління м'язами.

"Якщо людина отримала навіть маленьку дозу фосфорорганічної отруйної речовини, вона не виходить з організму протягом декількох днів. Це дуже тривалий, болісний процес - виводити ці речовини з організму", - зазначив Мірзаянов.

Він додав, що таке отруєння має дуже погані наслідки для організму, для реабілітації потрібні роки. Навіть речовини, що розпалися, завдають великої шкоди і сидять в організмі дуже довго.

"Наскільки я знаю, коли мій друг Андрій Железняков був отруєний "Новачком", він так і не оговтався. Він кілька років мучився: то йому було добре, то погано. Ось так хвилею на нього накочувало, і врешті-решт він помер від наслідків цього отруєння", - зазначив фахівець.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...