"Ніколи не підходив так близько до краю прірви": Ексспічрайтер Путіна спрогнозував його подальші дії

Колишній спічтрайтер президента РФ Володимира Путіна, політолог Аббас Галлямов заявив, що глава Кремля "перебуває на краю прірви". Він запевнив, що лідер уже програв і не зможе позбутися репутації терориста та лузера, передають Патріоти України.

Своїми думками Галлямов поділився в інтерв'ю "Радио Свобода". Він добре знайомий із психотипом глави РФ. Галлямов розповів, чи змирився Путін зі статусом "терориста №1": "Тут як кажуть, подобається, не подобається – терпи, моя красуне. Йому, звичайно, це не подобається, але об'єктивно це вже сталося. Він цю репутацію вже придбав. Путін боротиметься не з цією репутацією, він боротиметься з репутацією лузера, який програв, слабака, що йому по-справжньому загрожує".

Політолог звернув увагу на те, що "Акела схибив", і саме з цим глава Кремля боротиметься. "З репутацією того, хто програв, він нічого зробити не зможе. Його політичні позиції будуть слабшати, як не крути", – упевнений колишній спічрайтер Путіна.

Також у Галлямова запитали, чи може президент РФ дати задній хід чи продовжить підвищення ставок. "У якийсь момент усі ламаються. Ніколи ще Путін не підходив так близько до краю прірви. У міру його ослаблення шанс на те, що еліта виступить проти, зростає. Він бізнесмен, а не самурай. Отже рано чи пізно він прогнеться і програє. Жодних підстав вважати , що він здатний на непохитну мужність і здатний ступити в могилу, не здригнувшись, немає", – резюмував Галлямов.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...