"Ніколи не скаржився на втому й біль": В Одесі попрощалися з рятувальником, якого вбила Росія

В Одесі попрощалися з рятувальником Денисом Колесниковим. Він загинув 15 березня під час подвійного ракетного удару по місту. Ворог ударив по курортному району Одеси балістичними ракетами зранку 15 березня. Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Олени Черняєвої, передають Патріоти України.

По приватному сектору в курортному районі міста ворог ударив 15 березня об 11 годині ранку. На допомогу постраждалим Денис разом з напарниками прибув уже за кілька хвилин після вибуху. Рятувальники щойно вибігли з автівок, як самі стали мішенями окупантів. На тому ж місці пролунав другий потужний вибух

Микола Малишенко в п'ятницю зранку саме відпочивав після добового чергування. Поїхав додому, але після вибухів помчав допомагати колегам. Денис був його близьким другом.

"Ми втратили частину свого серця, частину себе. Коли пролунав перший вибух, я одразу виїхав з дому і поїхав на місце події", - каже рятувальник Микола Малишенко.

Поранення 29-річного надзвичайника були несумісні з життям. Попри всі зусилля медиків врятувати його не вдалося.

Віддати шану загиблому надзвичайнику прийшли сотні людей. І чи не всі рятувальники міста. "Денис був дуже світлою людиною, дуже життєрадісною. Були з ним на багатьох пожежах, обстрілах, він завжди залишиться з нами в строю", - каже заступник керівника 6-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Одеса Вадим Тимчаковський.

Рятувальником Денис пропрацював п'ять років. Від початку повномасштабної війни виїжджав ліквідовувати наслідки ракетних ударів по Одесі. Попри тяжку роботу ніколи не скаржився на втому й біль, кажуть напарники.

"Колесников Денис мені був як брат, не тільки як колега. З ним ми працювали п'ять років в одному караулі", - каже рятувальник Максим Тер. Поховали Дениса Колеснікова на батьківщині, в Білгород-Дністровському районі. В нього залишилася кохана дівчина.

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...