Німеччина передала Україні дві нові системи ППО упродовж останнього тижня

Німеччина протягом останнього тижня передала Україні дві системи ППО IRIS-T. Про це в інтерв'ю RND, яке опублікували 9 жовтня, повідомив головний координатор військової допомоги Україні, голова спецштабу з питань України в міноборони ФРН Крістіан Фройдінг, передають Патріоти України.

За його словами, ідеться про один ЗРК середньої дальності (SLM), і ще один – малої дальності (SLS). Фройдінг додав, що 2024 року Німеччина передасть Україні ще дві зенітні системи.

Окрім того, до кінця року Київ отримає від ФРН двозначну кількість бойових машин піхоти й бойових танків, а також п'яти-шестизначну кількість артилерійських боєприпасів, розповів голова спецштабу з питань України в міноборони ФРН.

Найчастіше у Telegram-каналах: Спецслужби РФ свідомо вербують дітей для підпалів автомобілів ЗСУ і будівель ТЦК

середа, 9 жовтень 2024, 17:49

Російські спецслужби свідомо масово вербують неповнолітніх українців для підпалів автомобілів військовослужбовців ЗСУ і будівель територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки в Україні. Про це йдеться в розслідуванні "Схем" (проєкт "Рад...

Все "хитнеться": В Україні може статись державний переворот після мирної угоди з Росією, - Forbes

середа, 9 жовтень 2024, 17:30

Видання надає ключові пункти можливого сценарію, передають Патріоти України. Зеленського змушують віддати окуповані території за обіцянку вступу до НАТО. Ультранаціоналісти в армії повстають проти Зеленського за те, що він віддав Донбас і Крим. Захід з...