Німеччина передала Україні нову партію військової допомоги: Що туди входить

Німеччина за минулий тиждень передала для українських військових партію автомобілів спеціального призначення. Про це йдеться на сайті федерального уряду, передають Патріоти України.

Зазначається, України надали ще 2 великовантажні тягачі Oshkosh. Тепер ЗСУ загалом має вже 10 таких одиниць. Крім того, українські військові отримали 14 автомобілів для прикордонної служби, який раніше відправили вже 39 одиниць.

Ще до України має прибути 14 гусеничних машин з дистанційним керуванням для виконання завдань підтримки. Зазначається, що уся ця техніка надається не з запасів Бундесверу, а від виробників. Водночас про способи і час доставки у Німеччині мовчать з міркувань безпеки.

Загальна вартість індивідуальних ліцензій на експорт озброєнь, виданих федеральним урядом у період з 1 січня 2022 року по 21 листопада 2022 року, становить 1,637 млрд євро.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...