Німецький політолог заявив, що Байден попросив вибачення у Путіна за "вбивцю"

Німецький політолог Олександр Рар заявив про те, що не так давно американський президент Джо Байден за власною ініціативою телефонував своєму російському колезі Володимиру Путіну. В своєму telegram-каналі політолог зазначив, що Байден хотів принести вибачення Путіну після того, як необережно в інтерв'ю назвав його вбивцею, передають Патріоти України.

Олександр Рар нагадує, що про ці телефонні переговори в Білому домі повідомляли на офіційному рівні. Політолог упевнений, що саме під час цього телефонного дзвінка президент США запропонував російському колезі зустрітися і поговорити. Політолог зазначив ще одну важливу деталь. Він упевнений в тому, що причиною того дзвінка якраз стало бажання вибачитися. «Щиросердно розкаявся, сам запропонував зустріч з Путіним в Європі, що пізніше і сталося в Женеві», - написав німецький експерт.
Він вважає, що Байден вибачився через те, що у Вашингтоні перемогу здобула партія, яка дуже не хоче допустити створення союзу Китаю і Росії, адже в цьому випадку позиції Заходу будуть набагато слабше. Саме ці люди порадили президенту США почати більш м'яку політику щодо Москви. Рар нагадав, що якраз після того телефонного дзвінка Байден зробив заяву про газопровід «Північний потік-2» і про те, що не заважатиме його будівництву.

Квитки в пекло: Прикордонники показали, як вночі знищують росіян на Сіверському напрямку (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 18:30

Сили оборони України на Сіверському напрямку в нічний час доби знищили групу росіян. Цей процес вдалося зафіксувати на відео. . Зазначається, що це результат роботи прикордонників із бригади "Помста". "Добірка точних нічних скидів по окупантах", - пов...

Новий поворот: Прокурор МКС вимагає видати ордери на арешт Нетаньягу та лідерів ХАМАС

понеділок, 20 травень 2024, 18:22

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан запросив ордери на арешт премʼєра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта, а також трьох лідерів палестинського руху ХАМАС. Такий документ вже опублікований на сайт...