"Німці залишили, так ці пі**ри роз**рячили": У Харкові "приліт" по будівлі Держпрому (фото, відео)

Російські окупанти сьогодні, 28 жовтня, увечері запустили по Харкову КАБи. Внаслідок атак РФ постраждала пам'ятка національного значення – харківський Держпром. Це одна з найвідоміших будівель міста: памʼятка архітектури і один з перших хмарочосів Радянського союзу, передають Патріоти України.

Деталі удару

Спочатку, 0 21:00 мер міста Ігор Терехов повідомив, що ворог атакував Харків КАБами. "Попередньо, під ударом був самий центр Харкова. На місці прильоту пожежа та задимлення", – зазначив він.

За інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, відомо про 6 постраждалих – вони у легкому та середньому станах. Важких немає. "Влучання зафіксованоу адміністративну будівлю. Зруйновано кілька поверхів. Загалом маємо сотні пошкоджених вікон в адмінбудівлях, обласній лікарні та житлових будинках", – сказав він.

Як уточнив паблік "Харків 1654", серед шістьох поранених — поліцейський, який перебував на чергуванні, перехожі, та люди, які перебували у будівлі.

Постраждала найбільша у світі пам'ятку конструктивізму — харківський Держпром

У соцмережах уточнили, що внаслідок атаки постраждала найбільша у світі пам'ятку конструктивізму — харківський Держпром.

Один з рятувальник прокоментував це так: "Німці залишили, так ці пі**ри роз**рячили".


У лідерах - не Залужний: Стало відомо, скільки заробляють українські посли

понеділок, 28 жовтень 2024, 23:58

Найвищу зарплату серед українських послів у 2024 році отримав колишній посол у Молдові Марко Шевченко – 102 795 грн на місяць. Доходи дипломатів включають не лише зарплату, а й численні надбавки та соціальні гарантії. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на ...

Таки знайшов смерть: Росгвардійці застрелили колишнього найманця ПВК "Вагнер", який кидався з ножем на перехожих

понеділок, 28 жовтень 2024, 23:48

У Челябінську (країна-агресор РФ) колишній найманець ПВК Вагнера напівголим кидався на людей із ножем, і його застрелили співробітники Росгвардії, повідомило місцеве видання 74.ru, передають Патріоти України. За попередньою версією подій, інцидент став...