"Німцям уже ясно, що немає ніяких моральних зобовʼязань перед тими, хто є справжніми спадкоємцями Гітлера", - Портников

Журналіст Віталій Портников вважає, що росіяни є справжніми спадкоємцями Адольфа Гітлера, а не німці, а на погрози Росії всі цивілізовані країни будуть плювати. Публіцист висловив таку думку в етері Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"МЗС Росії розіслало ноти всім країнам, які допомагають Україні протистояти російській агресії, які постачають нашій країні зброю, щоб оборонятися, наступати й виганяти оскаженілого окупанта з нашої землі. Ці ноти підкреслюють, що постачання зброї Україні може мати непередбачувані наслідки. Тобто це прямі погрози Росії країнам-членкиням НАТО", - зазначив Портников.

Журналіст додав, що коли росіяни говорять про Третю світову війну, мовляв, війна проти України зупинила її, це не означає, що вони так думають насправді. Адже цілком можливо, що Росія шукає приводу для початку III світової, оскільки удари по західних військах, по території країн-учасниць НАТО можуть призвести до ударів і по території РФ.

"Президент США Байден та керівники інших західних країн відкрито кажуть, що вони не хочуть безпосереднього зіткнення з Російською Федерацією. Але я гадаю, якщо це зіткнення буде з боку самої Росії, Захід відповість. Очевидно, якщо Москва дозволить собі зухвало нападати на армії країн, обʼєднаних в оборонному союзі, будь-яка спроба не відповісти буде фіналом цивілізованого світу. А також фіналом російської державності в її нинішньому агресивно не людському вигляді", - зауважив Віталій Портников.

Журналіст також наголосив: "Росіяни у принципі хочуть війни. Вони ці документи (ноти - ред) склали рівно для того, щоб ніхто не міг задовольнити їхньої дурості й щоб потім мати для себе, для свого знавіснілого населення, яке перестало розуміти, що відбувається навколо, адже всі мізки в російському телевізорі, - чому вони вбивають, ґвалтують, знищують. Росіяни надсилають ноти у країни, які на початку війни казали, що не можуть постачати зброю Україні - це була позиція офіційного Берліна - "ми не можемо постачати зброю, у нас є досвід II світової, моральні зобовʼязання перед росіянами". Але зараз уже ясно, що немає ніяких моральних зобовʼязань перед тим, хто є справжніми спадкоємцями Адольфа Гітлера. Не німці, а росіяни - справжні спадкоємці Гітлера".

Портников зазначив, що Німеччина збільшує свій військовий бюджет для того, щоб постачати Україні важку зброю. "Як у Берліні відреагують на ноту МЗС Росії? - плюнуть. Як у Вашингтоні відреагують на ноту МЗС Росії? - плюнуть. Як у Парижі відреагують на ноту МЗС Росії? - плюнуть. Хіба росіяни не знають, що всі будуть плювати у їхні хижі очі? Вони все прекрасно знають. Однак вони це роблять. Значить, вони готуються до якихось агресивних дій", - зауважив Віталій Портников.

Джерело: Еспресо.ТV

"Ми зараз орієнтовно майже 7 тисяч танків знищили": Черник пояснив, скільки ще Путін може вести війну проти України і де візьме на це кошти

четвер, 28 березень 2024, 17:47

Росія має таку кількість бронетехніки, завдяки якій може воювати проти Україні ще щонайменше два роки. Водночас дуже великий людський ресурс, який Москва може озброїти найпростішою зброєю, дозволить країні-агресорці й далі закидувати фронт великими піх...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...