"Ніщо так не заспокоює":: ЗСУ показали ліквідацію окупантів із їхньою технікою

Наші захисники показали нове майстерне знищення окупантів. Вони зазначили, що це саме таке "колискове відео", яке подобається кожному українцю, передають Патріоти України.

Запис 28 травня оприлюднила окрема механізованої бригади імені короля Данила. На ньому можна побачити, як перестали воювати одразу кілька окупантів.

Били росіян із великої відстані

Бійці записали все, що відбувалося на екрані протитанкового ракетного комплексу. Оскільки на панелі були українські слова, ймовірно, використовували "Стугна-П". Цей ПТРК нашого виробництва може бити навіть на кілька кілометрів.

На оприлюдненому відео, ймовірно так і було. Коли службовці ЗСУ побачили ворожу техніку, майже одразу відправили їй "подарунок". Після цього вони вже певний час корегували політ ракети.

Наші улюблені колискові відео для справжніх українців. Ніщо так не заспокоює перед сном, як мінус пару воріженьків, – зазначили в повідомленні. Після влучання справді було помітно, що шанси вижити в росіян були мізерними. Удар спричинив пожежу, а транспорт почав їхати в інший бік.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...