"Нюх вже повернувся": Зеленський розповів про своє самопочуття (відео)

Президент обговорив з прем'єром законодавчі ініціативи для підприємців.

Президент України Володимир Зеленський отримав результати повторного тесту на коронавірус, які виявилися позитивними. Про це він розповів у своєму зверненні, опублікованому на сторінці глави держави у Facebook 18 листопада, передають Патріоти України.

Президент уточнив, що він почувається краще. Також Зеленський зазначив, що температура тіла знижується і повернувся нюх. "Мій повторний тест поки позитивний. Але з кожним днем я почуваюся все краще і краще, запахи вже сьогодні повернулися, сили повертаються, температура знижується", – сказав глава держави.

Зеленський висловив надію, що скоро зможе повернутися до звичайного режиму роботи. "Вірю, що наступне відео я записуватиму вже не з лікарні, і остаточно переможу COVID-19, щоб з вашою підтримкою перемогти всі інші віруси і бактерії, які шкодять Україні вже багато років", – наголосив він.

Також Зеленський висловився про своїх противників і політиках. Він порівняв їх з хворобами і пожартував, що країну обов'язково "вилікують від цієї зарази". Крім того, президент по відеозв'язку обговорив з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем законодавчі ініціативи для підприємців.

Глава уряду заявив, що компромісний законопроєкт для ФОП буде напрацьований до п'ятниці, 20 листопада. Подавати його в парламент можна буде наступного тижня після консультацій з підприємцями.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...