Ніж у спину братньому диктатору: Літаки російських авіакомпаній почали облітати Білорусь

З 27 травня літаки російських авіакомпаній здійснили декілька рейсів в обліт території над Білоруссю. Водночас причину зміни маршрутів наразі не повідомляють, зазначають Патріоти України. Загалом мовиться про 10 рейсів. Водночас ні назв авіакомпаній, ні напрямків наразі не оприлюднюють.

Було близько десяти рейсів в обхід Білорусії. Але сказати причини змін маршрутів, чи пов'язано це з політичними мотивами, наразі не можна. Це можуть бути і технічні причини,
– мовиться у повідомленні.

Зміни від авіакомпаній Росії

  • Ще 24 травня літак від авіакомпанії Utair, який виконував рейс Москва – Калінінград, облетів Білорусь. Водночас тоді в авіакомпанії заявили, що таке рішення ухвалили задля "паливної ефективності".
  • Окрім того, перевізник наголосив: хоча рейс до Калінінграда здійснили в обліт Білорусі, назад поверталися вже без змін.
  • Також "Аерофлот" 27 травня скасував рейс з Москви до Вільнюса. Причиною стала заборона з боку Литви рейсів, маршрут яких пролягає над Білоруссю.
  • За даними ЗМІ, "Аерофлот" намагався організувати рейс в обліт Білорусі, однак не отримав відповідного дозволу від російської влади.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...