"Ніж у спину": Чи не найвідданіший союзник Москви в НАТО заявив Путіну, що у Європі ніхто не хоче війни

Зустріч Путіна з Орбаном

У Європі не хочуть війни, а розбіжності вважають за краще вирішити дипломатичним шляхом, заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним у вівторок, 1 лютого, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАРС.

"Мій сьогоднішній візит – це частково ще й місія миру, і я хотів би запевнити, що жоден керівник Європейського Союзу, країн-членів не хотів би війни. Ми виступаємо за політичне рішення", – сказав Орбан.
Також він планує продовжити співпрацю з Путіним, перемігши на виборах у квітні. "Тому у мене є обґрунтовані припущення, що ми з вами співпрацюватимемо протягом довгих років", - сказав угорський прем'єр.
Крім того, він заявив про намір домогтися збільшення обсягу постачання газу.
Путін, своєю чергою, сказав, що Угорщина отримує російський газ за ціною в кілька разів нижчою від ринкової в Європі. "Важливо, що і сьогодні Угорщина купує вп'ятеро російський газ дешевше, ніж ринкова ціна в Європі", - сказав він.
Нагадаємо, з 1 жовтня Газпром розпочав постачання газу до Угорщини в обхід України. За умовами контракту, Угорщина отримає 4,5 мільярда кубометрів газу на рік протягом усього терміну угоди. З них 3,5 мільярди надійдуть через Сербію, ще 1 мільярд - через Австрію. Термін дії договору становить 15 років.

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...