Ніжне обличчя "Шторм-Z": Росія кинула на штурм українських позицій жінок-зечок

На фронті з'явилися російські підрозділи "Шторм-Z", що складаються із ув'язнених жінок. Одразу кілька джерел підтвердили цю інформацію, попереджаючи українських військових про серйозну небезпеку.

Один із українських бійців повідомив, що росіянки-в'язні вже брали участь у штурмі позицій ЗСУ. Також такі групи можуть входити в довіру військових, проникати у ближню тилову зону та видавати себе за місцевих.

Перша фіксація підрозділів "Шторм-Z", які складаються з жінок, мобілізованих по російських в'язницях, сталася цього тижня, інформують Патріоти України з посиланням на військового оглядача Олександра Коваленка.

"Загрозу не варто недооцінювати! Такі групи, у форматі ДРГ, можуть проникати в ближню тилову зону і видавати себе за місцевих. Вони можуть входити в довіру військових, зокрема, надаючи послуги сексуального характеру, дізнаватися про важливу інформацію про підрозділи, а також вночі просто вирізати військовослужбовців ЗСУ, які залишаються у них на ночівлю чи запрошують їх до себе Трепак залікувати можна, а ось горло тому не зашиєш.

Інформацію довів", - пише Коваленко.

Позитивний сигнал? Орбан на зустрічі з Зеленським пообіцяв відкрити першу українську школу в Угорщині

вівторок, 2 липень 2024, 15:24

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який прибув до Києва, під час переговорів домовились про відкриття першої школи для україномовних дітей на території Угорщини, передають Патріоти України. Під час перемов...

Хитрий план друга Путіна? Орбан запропонував Зеленському припинити вогонь перед початком мирних переговорів

вівторок, 2 липень 2024, 14:56

Україна повинна припинити вогонь перед початком мирних переговорів з Російською Федерацією. Про це заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, передають Патріоти України. "Війна, в якій ви зараз живете, дуже інтенсивно впливає і на безпеку Європи. Ми...