"Ночують серед трупів, поруч цілу роту вбили": Родичі "мобіків" скаржаться на "кидалово" з виплатами і погані умови для окупантів на війні

Мобілізовані російські окупанти продовжують скаржитися своїм родичам на невиплати "зарплати", дефіцит продуктів, обмундирування і навіть зброї. Зі свого боку родичі загарбників, які відпустили своїх рідних на війну, жаліються, що їм доводиться збирати "гуманітарну допомогу" для своїх чоловіків та синів, щоб ті "хоча б не голодували і не мерзли", передають Патріоти України.

Один із "мобіків" 36-річний Євген Поспєлов з Іркутської області поскаржився, що більше трьох місяців не може отримати виплату в 195 тисяч рублів, обіцяну диктатором Володимиром Путіним. Про це пише видання "Сибір.Реалії".

Дружина окупанта заявила, що військкомат почав шукати її чоловіка ще наприкінці вересня за колишнім місцем проживання. При цьому видала, що чоловік сам прийшов у військкомат, але за кілька місяців "розчарувався" в армії і тепер сидить без грошей. Варто зазначити, що мобілізованих родичів обурює не сам факт війни, а відсутність грошей. Зокрема, дружина окупанта нарікає, мовляв, уже кілька місяців бере у магазині, де працює, продукти в борг.

Аналогічні скарги на невиплати у мобілізованих із Тюмені. Дружина одного із солдатів Анастасія Свердлова також заявляє, що їй не вистачає грошей без обіцяних Путіним виплат окупантам.

"Ми три місяці просимо розібратися. А у відповідь чуємо одні образи. І на свою адресу, і у бік чоловіка", – видала дружина окупанта.

За словами Свердлової, командир підрозділу "Сибір" на її чергове питання про невиплати погрожував перевірити, чи не дезертирує її чоловік.

Ще одна дружина окупанта видала, що її чоловікові доводиться ночувати в окопах поряд із трупами. Через "кидалово" мобілізовані нібито намагалися писати рапорти та відмовлялися воювати, проте командування їх не слухає.

"Мій чоловік зараз там [в Україні], буквально в окопі. На Краснолиманському напрямку. Вдається телефонувати раз на кілька днів. Він просить зробити хоч щось, щоб витягти їх звідти. В окопах поряд з ними рвуться міни, на його очах загинули товариші по службі, знайомі хлопці. Вони ночують серед трупів. Нещодавно поряд із ними цілу роту вбили. Вони пишуть рапорти, відмовляються воювати, ніхто не бере – їхніми "папірцями" підтираються. Він боїться не дожити до Нового року. В мобілізацію пішов, бо в'язниці боявся. Зараз радий би у в'язницю", – заявила дружина окупанта.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...