"Ноги аж трясуться, наші всі дрищать": Окупант зізнався, що війська РФ в паніці через удари HIMARS ЗСУ

Російські окупанти зізнаються, що перебувають у паніці через використання Збройними силами України сучасних західних реактивних систем залпового вогню,передають Патріоти України.

В результаті наступу ЗСУ в Херсонській області і роботи HIMARS у російських загарбників буквально трясуться ноги. Про це повідомляє Служба безпеки України, публікуючи чергове перехоплення розмов рашистів.

Зокрема, росіянин скаржиться другу, що українські військові нещадно женуть ворога, "засипають "Градами", а "села, які раніше були наші, віджали, вони вигнали наших".

Він каже, від одного тільки слова HIMARS у нього трясуться ноги, а в підрозділах починається справжня паніка: "Тут ноги аж трясуться. Він б'є, аж земля трясеться. Тут наші-то все дрищать".

"Щоб ноги у рашистів не тряслися, радимо їм здаватися в полон", - зазначили в СБУ і нагадали номери телефонів гарячої лінії: +380665803498, +380931192984.

"Індикатори дуже зрозумілі": Чалий спрогнозував, скільки часу є в України, щоб виграти війну у Росії

субота, 27 квітень 2024, 9:05

Затримавши більш ніж на пів року рішення про виділення Україні військової допомоги, американські союзники дали Росії значний карт-бланш для організації наступу. Зараз Україна знаходиться у "дуже непростій" обороні і має не так багато часу для того, щоб...

Ворог взяв "паузу": У ЗСУ повідомили, коли Росія знову може вдатися до масованих ударів по Україні

субота, 27 квітень 2024, 8:38

Агресорка Росія може знову завдати масованих ударів по Україні після того, як прибуде озброєння з пакета нової допомоги від Сполучених Штатів Америки. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. передають Патріоти України. ...