"Ноги схожі на сірники, втрачає вагу": Путін перебуває під дією сильних наркотиків, - Соловей

Російський диктатор Володимир Путін знаходиться під дією сильних наркотиків. Він вживає "дуже сильні стимулятори" через погіршення стану здоров'я. Про це заявив російський політолог, колишній професор Московського інституту міжнародних відносин, в якому готують розвідників і дипломатів, Валерій Соловей, пише The Mirror, передають Патріоти України.

За його словами, диктатор Путін лікується від раку і неврологічних захворювань. Також диктатор стрімко втрачає вагу, а низька ефективність лікування змушує його відчувати себе "дуже засмученим" і "абсолютно пригніченим".

Зокрема, Путін виглядав "дуже погано" на зустрічі з лідером Чечні Рамзаном Кадировим два тижні тому. На відео із зустрічі блідий Путін щосили стискав край столу руками.

"Подивіться, якщо ви побачите, як ходить справжній Путін, ви помітите, що його ноги стали більше схожі на сірники. Він сильно схуд... А двійник його тіла виділяється незграбністю особи. Це пов'язано з тим, що у двійника проблеми з нирками", - розповів Соловей, додавши, що медперсонал приховує схуднення Путіна ватяними підкладками.

Соловей також стверджує, що Путін вживає наркотики, щоб не виглядати абсолютно кволим і болючим. "Коли він виступає на публіці, як кажуть молоді люди, "на швидкому", - дуже сильних стимуляторах", - сказав він.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...