Нокдаун від Вашингтона: У Трампа "порадили" Зеленському очиститися від Коломойського та інших

Нова адміністрація артиста, ще не встигши сформуватися до кінця підпала під суворий тиск та випробування головного союзника та спонсора України. З огляду на відсутність політичного досвіду, це повний кошмар

Обраний президент має зрозуміти, ким він оточений і яку ситуацію оточення створює, про це заявив адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані в інтерв'ю журналісту Дмитру Анопченку, яке він опублікував на своїй сторінці в Facebook, , зазначають Патріоти України.

Джуліані наголошує, що зараз насйкладніший час – "чесний і прозорий перехід влади до нового президента і його можливість виконати свої передвиборні обіцянки".

Для цього він повинен очиститися від причеп із минулого й кримінальних олігархів – Ігоря Коломойського та інших. Тих, щодо кого ведуться розслідування в Америці, тих, хто перешкоджають нашій прямій комунікації з новообраним президентом Зеленським,
– сказав він.

Адвокат Трампа також зазначив, що Володимир Зеленський оточений людьми, які "дуже сильно особисто протидіють президенту Трампу". За його словами , у деяких випадках вони навіть вдавалися до незаконних дій для того, щоб вплинути на результати виборів у США.

"Я вкрай стурбований цим. Можливо, це не моя справа – але я американський громадянин, що бажає найкращого для України. І є деякі інші люди, що оточують обраного президента, у яких не найкращі наміри. Я кажу про тих, хто пов'язаний з Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим", – розповів Джуліані.

Чому адвокат Трампа скасував візит в Україну?Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані планував приїхати в Україну, щоб зустрітися з Зеленським, але скасував свій візит. Юрист заявив, що причиною скасування візиту стали "виснажливі атаки" і те, що в Україні йому доведеться опинитись у середовищі "ворогів президента", а в деяких випадках – ворогів США. Таким Джуліані вважає нібито нардепа Сергія Лещенка, який нібито допоміг Демократичній партії США під час президентських виборів у 2016 році.

Сам Лещенко у відповідь на звинувачення заявив, що ці заяви Джуліані свідчать про вплив генерального прокурора України Юрія Луценка. Останній нібито вводить в оману юриста президента США та інших американців, тому що хоче втриматися на посаді.

Адвокат президента США вважає, що саме це оточення Зеленського організовували витоки в The New York Times і "налаштовані створювати проблеми для президента".

За словами Джуліані, "було б правильним", якби новообраний українських президент організував розслідування з приводу "цієї змови українських чиновників та американців". До останніх належать представники Національного комітету Демпартії США, Гілларі Клінтон та американське посольство в Україні.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...