Нормальним людям моторошно таке навіть уявити: Окупанти вбили жінку, а її живу дитину примотали до тіла разом із міною

В одному зі звільнених українських міст звірства окупантів досягли просто апогею. Росіяни вбили молоду матір, а живу дитину примотали до неї. Між дитиною та матір'ю прикріпили міну, яка здетонувала. За словами журналіста Віктора Шлінчака, цю жахливу історію розповів міністр оборони Олексій Резніков, передають Патріоти України.

"Я думав, що після жахливих історій з Бучі і Маріуполя мене вже важко здивувати дикунськими методами путінського війська...Просто виродки, інших слів бракує", – наголосив Шлінчак.

Звірства окупантів в Україні

Коли російські війська відійшли з Київщини, світ побачив страшну картину. Сотні тіл загиблих мирних українців лежали просто на вулицях. У Бучі знайшли братську могилу на понад 400 тіл. Російські військові катували цивільних, після чого вбивали. Провели ексгумацію померлих і з'ясували, що багатьох з них просто розстрілювали.

Могили знаходять досі. Наприкінці квітня у Бучанському районі Київської області виявили ще одне місце масових поховань.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...