"Носіть на здоров'я, років 20, не менше": Російський глянець почав публікувати поради у стилі "як перелицювати пальто"

Російські блогери та інфлюєнсери готуються до занурення у нову реальність. З російського ринку йдуть люксові бренди, що виробляють предмети розкоші та модний одяг. Слідом за "важким люксом" йде і масмаркет, який так любили носити та демонструвати блогери скромніше, зазначають Патріоти України.

Незабаром у російських хіпстерів не залишиться нічого, крім того, що вже є. І це, схоже, на довгі роки. У зв'язку з цим замість порад в стилі "10 речей, які вам обов'язково потрібно купити в колекціях весна-літо", у російських глянцевих виданнях почали з'являтися тексти на кшталт "як зробити так, щоб речі в гардеробі мали вигляд нових".

Зокрема, інтернет-глянець instyle.ru поділився з читачами своїми ідеями про оновлення гардеробу без власне оновлення. Декілька ідей досить цікаві.

Наприклад, читачам пропонується "підбадьорити звичні комбінації". Хоч би що це означало, ідея безумовно перспективна. Також рекомендують задуматися про багатошаровість. Ну, справді, й стильно, й тепло.

Взуття та верхній одяг рекомендують віддавати час від часу у хімчистку. Мабуть, вираз "бідненько, але чистенько" в наш час набуває для російських модників особливої актуальності. Ну, звичайно, у тому випадку, якщо з ринку ще не пішли імпортні хімреактиви. Тому що, як пам'ятають старожили руху, господарське мило справляється далеко не з усім.

Свіжа ідея доповнити образ аксесуарами з забутої гіпотетичної скриньки нам особливо сподобалася. Так само, як і рекомендація віддати прикраси у чищення. Мабуть, до санкцій про існування засобів для чищення російські інфлюєнсери не знали, а речі, що забруднилися, просто викидали або складали "в скриньку".

Ну і, звичайно, рекомендація знайти ательє, в якому перешиватимуть речі, – це безумовний топ. Порада слушна, і тема дуже перспективна. Як бачимо, російські фешіоніста перебувають у кроці від "перелицовки пальто". З чим ми їх від щирого серця і вітаємо. Носіть на здоров'я, років 20, не менше.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...